Cu taxiul

Zilele trecute, pe la 4 noaptea, eram in oras si am zis sa iau un taxi spre casa. Afara frig rau, taxi mai rare la ora aia, dar iaca dupa 5 minute apar 2 la semafor, unul din ele baga viteza mare sa fie sigur ca ma ia el..

Ma sui si ii spun unde merg. Ala zice bine dar daca am bani cash. Eu zic da, ala zice 30 de dolari. Eu zic cum 30 de dolari? Pai nu ca nu stiu ce , ca daca merg eu des pe drumu ala si stiu cat e? Zic e 25, ala zice bine 25, da banii. Eu zic cum bai sa iti dau banii inainte, unde s-a mai vazut asa ceva? Nu ca daca nu ii mai dau banii cand ajung acolo? Dupa inca 3,4 contre zice ca daca nu ii dau bani sa ma dau jos ca nu ma duce. EU zic cum bai sa nu ma duci, m-ai luat , ma duci! Ala nu ca cica nu el m-a luat, eu m-am suit! Eu nu, ai oprit sa ma iei, m-ai facut sa pierd alalalt taxi acu ma duci! El nu ca e trecut de 3 noaptea si are voie sa refuze cursele in afara Manhattan-ului! Eu nimic, ca sa ma duca acasa. Ala a inceput sa se agite ca sa ma dau jos din masina, eu nimic, sa ma duca acasa. Dupa cateva minute s-a plictisit el si a zis ca suna la politie. Eu am zis suna, chiar te rog. Nu ca de fapt ar putea dar nu el prefera sa nu sune si sa plec din masina lui. Eu zic dar unde iti e hartia aia cu numele si licenta ca vreau sa vad cine esti sa te reclam. Ala nu ca sa plec. Eu zic bai unde iti e numele ca esti obligat sa il ai. Ala cica nu ca nu is eu inspector de taxi si nu e treaba mea, sa ma dau jos. Bai ma dau jos dar arata-mi licenta aia de taxi sa vad cine esti. Ala nu ca sa ma dau jos si s-a enervat a zis ca bine, ddaca fac pe dsteptu o sa o incurc eu ca suna la politie. Eu iar ii zic sa sune, sau mai bine sa mergem pana la prima intersectie ca acolo tot timtul e o masina de politie. Ala ca sa ma dau jos din masina, eu nimic. A mai stat el nitel si apoi iar a inceput, avea omu o problema sa ma dau jos din masina lui si eu nu vroiam..la un moment dat s-a gandit el sa se rasteasca la mine ca il amenint, de vreo 2,3 „ma ameninti, ma ameninti..” eu de fiecare data ii ziceam ca nu il ameninta nimeni si sa ma duca acasa. Apoi s-a gandit el sa mi-o faca si a pornit ceasul cica merge timpul curg dolarii..asta stand pe loc, nu pleca niciunde. Am stat pana pe la 4 dolari timp in care ala ba imi explica cum o sa ii platesc lui banii aia,ba urla ca il fac sa piarda bani, din pacate nu mai aveam baterie la telefon sa ma joc sau sa sun pe cineva ca sa am ce face. Cand m-am plictisit am deschis usa si ala a inceput sa urle sa ii platesc banii, i-am zis ca nu ii dau nimic, ala ca sa ii dau ca nu stiu ce, am vazut ca se apropie un taxi asa caa m-am dat jos si am luat taxiul respectiv.

Morala: de acu incolo tot timpul sa am grija sa fie bateria telefonului incarcata sa nu ma plictisesc la faze din astea. Sau sa sun eu la politie ca poate ala ar fi sunat dar nu mai avea minute.

6 gânduri despre „Cu taxiul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s