Ce mai zice lumea (amestecate)

* se pare ca ardelenilor nu le place Bucuresti-ul. Am discutat cu un ardelean care a venit de 5 ori la New York si a zis ca nu mai vine, ca nu ii place, ca e de 3 ori mai rau decat Bucuresti-ul.

* negrul afro-american care din New York care s-a mutat la Paris si era foarte incantat acum a lasat-o mai usor, zice ca are ceva probleme cu oamenii si cu limba(nu am discutat detalii din cauza diferentei de fus orar:D)

* indianca de s-a mutat in California si era foarte incantata spune ca e nitel ciudat, cica toti acolo se vor perfecti, toti sunt aranjati, operatii plastice etc si se chinuie sa spun, sa faca , sa manance doar ce trebuie, nu ca ar fi rau dar e o atmosfera cam nenaturala, ca sa nu spu artificiala.

* un neamt sustine ca fetele americance nu prea is de treaba, totul e de spre bani si siguranta la ele, prinrte altele mi-a spus cand a fost cu prietena lui americanca in Germania si a dus-o cu 200 km/h cu masina si aia a facut urat, cu toate ca el i-a explicat ca acolo asa se face, nu elimitata viteza, degeaba, nu  a fost deschisa altor culturi.

3 gânduri despre „Ce mai zice lumea (amestecate)

      • Mi s-a parut ca parizienii seamana cu bucurestenii: grabiziti, un pic stresati, nenea soferul de la autobuzul turistic a oprit intre satatii sa-si cumpere apa, iar ceilalti soferi circulau un pic mai bine decat soferii din bucuresti 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s