Ca in filme

Ma intreaba cineva daca la New York e cum a vazut el in nu stiu ce film, oameni care fac pipi pe strada..pipi pe strada, pe scarile de la metrou si mai stiu eu pe unde am intalnit des.  Am fost totusi surprins cand am vazut o femeie cacandu-se pe trotuar in plina zi, intr-un loc nu chiar ferit.

Mai nou am vazut doi masturbandu-se. Nu in plina zi dar in locuri foarte publice. Unul mai rusinos se pare, se masturba cu pantalonii pe el , alalalt se tolanise dezbracat pe o banca (cu vedere la strada) in dreptul Madison Square Park si baga . Am vrut sa ii fac poza dar imi era ca ma alearga si rade lumea de mine ca ma alearga unu gol si cu erectia dupa el sau mai rau , ca ma prinde..

Deci ca raspuns la intrebare initiala, la New York viata bate filmul.

3 gânduri despre „Ca in filme

  1. pai sa nu se mai mire lumea, si sa.nteleaga odata ca, gurile de metrou ny-eze sunt toaletele publice ale „bastinasilor”… si cica noi nu suntem civilizati pffff

  2. :)))))) Sa mai scrii, ca esti f amuzant. A fost o cunostinta de-a mea la NY si din ce zice ea a vazut doar Tiffany’s, Manolo Blahnik si alte din astea. NU tu pipi, nu tu caca, ma intreb daca a fost pe bune la NY :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s