Inca un final cu meseriasii americani

La cateva zile dupa plecarea alora de au pus gresia inca se mai intampla chestii.

Inainte sa plece au aruncat cimentul nefolosit in strada, in fata casei. Intr-o zona curata, frumoasa, doar casa noastra arata ca  naiba cu cimentul ala care s-a intins pe vreo 11 metri. Dupa cum se vede in poza:

comentfata

L-am intrebat pe proprietar daca e ok, ca eu aveam cumva o jena. Mi-a zis ca nu iti fa probleme ca in cateva zile dispare, pe un ton ce nu mi-a prea placut mie, cam de sus asa.

Pe langa ca nu a disparut, astazi a aparut o jumatate de politist sa intrebe ce e cu chestia ia alba din fata casei. Era imbracat in uniforma foarte asemanatoare ca cea de politist, insa nu avea pistol, decat din ala cu electrososcuri si spray cu piper. Pe masina lui scria Code Enforcement si cred ca tine de primarie, nu de politie. Extraordinar de serios si oficial omul. A zis ce e asta, daca a ajuns in canalizare e problema, ca acolo doar apa de ploaie are voie. A dat telefon si a chemat pe cineva de la primarie, un fel de inginer , sa verifice canalizarea. A venit  ala, rapid, nu am asteptat mult,  si da, a declarat ca e problema, de altfel se si vedea dupa ce a scos capacul canalului ca e ciment acolo. Drept care a dat telefon si i-a chemat pe altii sa vina sa curete, si strada si canalul. Prompti si astia, in 15 minute erau in fata casei cu ditai utilajul:

ditaicamionu1ditaicaminoujetcurtcamion

In ultima poza, ala ciucit cu palarie e proprietarul, incerca sa mai scrijeleasca din ciment, ca i-au spus ca plateste in functie de cat au de curatat. Pana la urma nu a contat asa mult scrijeala lui, i s-a comunicat ca factura va sosi peste o luna, poate chiar peste 3, ca cica uneori dureaza mai mult, insa va sosi si va fi cam de 1000 de dolari. Nu cred ca i-a dat amenda insa a platit pentru 2 ore de utilaj.

 

P.S. se pare ca cineva din vecini a sunat sa denunte mizeria.

2 gânduri despre „Inca un final cu meseriasii americani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s