America e ca in filme?

Ca tot vorbeam cumva in articolul anterior(Bizarro world) de relatia filme-realitate. Multi spun ca America nu e ca in filme. Eu spun ca gresesc, America este ca in filme! Desigur, nu vorbim de filmele SF.

Problema este ca in filme nu exista doar eroul principal, care ii bate pe toti si devine milionar sau campion. Mai sunt si restul personajelor, cele pe care eroul le invinge, cei care nu devin milionari si nici campioni la sfarsitul filmului. E si baiatul care livreaza pizza, e si vecinul cu casa si masina frumoase, sunt si cei care doar  lucreaza in aceasi cladire si cati or mai fi.

America este ca in filme insa nu iti prea poti alege rolul, in special mai greu sa nimeresti rolul principal. Depinde de fiecare om in parte, de norocul fiecaruia ce rol va juca. Nu inseamna ca nu ai o viata buna si palpitanta daca esti rol mai secundar. La o adica poti juca rolul principal intr-un film cu buget mai redus, tot e bine.

Sau, poti juca rolul principal in filmul tau propriu, ai aici tot decorul necesar. Ai figuranti din toate tarile si culturile posibile, ai saraci si bogati, drumuri cu gropi sau netede ca in palma, aglomerari urbane cu nebunia specifica sau suburbii linistite unde nu e nmeni pe strazi, impuscaturi , urmariri etc

In caz ca nu m-am exprimat bine mai sus, mai zic o data: America este ca in filme!

6 gânduri despre „America e ca in filme?

    • nu e in orice colt de lume, ca doar aici traiesti pe strazile ce le vezi in filme, mergi si mananci pe scaunul unde a mancat si avut orgasm Meg Ryan si vizitezi Empire State Building unde s-a urcat Godzilla , astea fiind niste exemple banale ca nu vreau sa intru in alte detalii acum.

      • sau, de exemplu filmul American Beauty, incepe si se termina cu niste cadre filmate din aer deasupra orasului Sacramento..

  1. sa nu uitam de cold mountain, filmul sau de steven seagal sau nicolas cage cu niste filme americane care cica se petrec in america ….ceea ce vreau sa spun este ca orice film din lume este ca in filme 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s