Casele americane is naspa

Desigur ca nu toate si nu in totalitate. Sa nu fim hateri chiar pe fata. Nu aveam de gand sa scriu despre asta insa nu am inspiratie si a trecut cam mult timp de cand nu am mai postat. De asemenea, acest post poate fi considerat scarbos de unii mai sensibili.

Vara trecuta am avut un drum de peste 12 ore, in care am condus. Cum drumul era lung, nu am pierdut vremea si am mancat tot felul de prostii de prin benzinarii. Pe parcursul drumului am fost la baie doar pentru pipilica, scuzati expresia. Apoi cand am ajuns la destinatie am bagat somn rapid, ca eram obosit. Astfel ca dimineata la sculare eram foarte nerabdator de a merge la baie, pipilica si tot tacamul. Urma sa plecam undeva, eu am zis ca merg la baie si plecam dupa. Merg la baie, ma uit eu pe acolo, baia era fara geam catre exterior, avea buton pentru ventilator, de altfel mai toate casele au si aerisire cu ventilator la baie aici.  Am avut grija sa il pornesc, ca nu stiam cine vine dupa mine. Dupa toate prostiile mancate pe drum trebuie sa spun ca in baie nu era cea mai placuta atmosfera.

Termin, ies din baie putin ingrijorat ca nu stiam cat a supt ventilatorul ala. In casa nimeni , toti erau deja afara, am respirat usurat. Lumea, doua femei si un mascul,  ma astepta fata garajului, garajul fiind integrat in casa , sa spun asa. Ma apropii si intreb vesel daca mergem, moment in care se intorc toti deodata spre mine cu expresii scarbite.  Nu apuc sa intreb ce se intampla ca ma izbeste mirosul. DA, TOT MIROSUL DIN BAIE FACUSE CUMVA SI SE ADUNASE IN FATA GARAJULUI!  Intorc capul instinctiv catre casa/garaj si vad gura de aerisire fix acolo, deasupra usii garajului. Cum i-o fi dus capul sa puna aerisirea din baie in fata casei, acolo la garaj, nu imi imaginez, nu stiu unde altundeva ar fi putut sa o puna si nu ma intereseaza, insa nu acolo!

Am incercat sa ma fac ca nu vad aerisirea si ca nu stiu despre ce e vorba, lumea cumva a incercat la fel, insa se stia! Toti stiam, am plecat tacuti spre masina si aia a fost..Nu mi-a placut sentimentul. Toata bucuria eliberarii a fost stricata si inlocuita de o crunta umilinta! Ca asa i-a dus pe aia capul sa proiecteze casa!

 

6 gânduri despre „Casele americane is naspa

  1. hmmm….
    urata situatie…
    nu cumva proprieterul casei a modificat aerisirea tocmai ca sa te puna pe tine in postura mai putin placuta??
    de obicei ventilatia de la baie are iesire pe acoperis si nu in alta parte…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s