Accidentul si asigurarea sau cine rade la urma

Un cunoscut de prin zona a fost implicat intr-un accident, pe autostrada a fost un ambuteiaj, traficul oprit, el a franat iar cel din spate a intrat in el. Fara urmari asupra persoanelor , doar masinile indoite nitel. Masina cunoscutului a patit ce se vede in poza, chestia aia de protectie din plastic infundata. Eu stiu cum conduce al meu, nu m-a mirat ce s-a intamplat, doar mi-a fost nitel mila de ala din spate ca pe el a picat vina..

La vreo 2 zile de la accident, a venit o tanti de la asigurari sa vada care e treaba. Dupa ce pleaca aia, vine asta victorios, ca aia a constata ca masina are dauna totala, o sa i-o plateasca si pe deasupra il lasa sa pastreze masina.  Foarte incantat era omul, ca masina merge bine mersi, mai ia si niste bani. Eu am zis ete bai, dupa ce ca e un pericol pe strazi mai ia si bani.

Dupa alte 2 zile se rezolva totul, isi primeste banii pe masina, masina acu figureaza cu acte de dauna totala deci nu o poate vinde decat cu o suma modica. Insa, surpriza, i s-a dublat costul asigurarii! Asta inseamna, la pretul masinii ( fabricatie 2000) ca in aproximativ 2 ani asta da inapoi banii de care se bucurase si cred ca si ramane cu asigurarea marita.

Publicitate

6 gânduri despre „Accidentul si asigurarea sau cine rade la urma

    • se pare ca, eu stiam mai mult din auzite, daca esti implicat intr-un accident ti se mareste asigurarea, chiar daca alalalt este vinovatul, spun ei ca prezinti risc mai mare de accident..eu nu an patit-o insa am vazut cateva cazuri in care ambii soferi, inclusiv cel care era total nevinovat, au cautat sa evite asigurarile si politia.

  1. in Bucuresti mi-au marit asigurarea la garsoniera dupa ce vecinul de sus m-a inundat si avui dauna si despagubire.
    Am schimbat asiguratorul 🙂 si scazut mai mult ca prima data.

    • parca e mai de inteles in cazul tau, ca ramai in continuare langa vecinul buclucas, insa cu masina ce sanse sunt sa te buseasca acelasi individ de doua ori, din vina lui?:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s