Nascar

Ma dusei zilele trecute la outlet sa imi caut haine de firma si ieftine. Undeva pe la 100 de kilometri de oras.  Cand treceam dintr-un magazin intr-altu  tot auzeam zgomot de motoare. Mi-am zis ori  se intrec unii cu motocicletele ori taie unii cu drujbele(ca mi-am mai furat-o asa candva).  Ba se auzeau, ba dispareau sunetele de motor..m-am enrvat si am plecat adulmecand sa vad de unde vine zgomotul. Si ce am gasit? Nascar sa-nnebunesc:

 

Astea de mai jos sunt kit-uri dupa modele ford lincoln si mai stiu eu ce din anii 30, la scara 5/8:

 

Au fost vreo 4,5 tipuri de masini de la din astea mai normale pana la modele de 600 de cai putere, vreo 10 curse in total, am stat cam 5 ore si m-am holbat. Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fie asa spectaculoase cursele pe oval. Nu stiu daca as reusi totusi sa ma uit la televizor la o cursa de genul asta insa acolo, pe viu, a fost foarte frumos si palpitant.

Costa 2 dolari sa inchiriezi u nscaun, daca nu stateai in tribuna pe placa metalica:

O chestie ce m-a nedumerit, in poza de mai jos is 2 „baraci” unde is wc-urile. Din 4 wc-uri 3 erau  de femei, 1 de barbati!  De ce oare 3 wcuri pt femei? Ca oricum la curse mai mult vin barbatii. Poate le-a facut mai multe sa nu astepte si sa se enerveze femeile cand le tarasc barbatii la curse?

barbatii nu nu mai ca aveau doar 1 wc insa si acesta era cam amarat. Un pisoar comun, se inghesuiau cate maxim 3 si se pisau acolo la gramada ca animalele, dupa cum se vede in poza de mai jos

Frumos totusi la Nascar.

Publicitate

6 gânduri despre „Nascar

    • da, destul de goale tribunele, nu stiu daca asa e tot timpul, cursele astea daca am inteles bine tin de nascar dar un fel de divizie b a nascarului..
      sunt si aici wc-uri ecologice dar nu as arapndite cum erau in tara

  1. Pingback: Bucharest Wheels Arena 2012 - drifturi cu KNS, HAI, Mouse, Jumy

  2. Pingback: Bucharest Wheels Arena 2012 - 5 masini la drift - FotoStefan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s